Thuis

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Het Comité zet Drukknop op voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Comité zet Drukknop op voor verkoop
Dit is de beste leverancier die ik ooit van China heb gevonden. Dankuwel voor het voorzien van drukknopschakelaars van goede kwaliteit.

—— Steve

De kwaliteit van de drukknopschakelaars is zeer goed. Ik hoop uw zaken beter doen.

—— Linda

Ik ben online Chatten Nu

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd. Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd. Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd. Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd. Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.
De onze Bedrijfbouw het bureau van de bedrijfontvangst De Tentoonstelling van Duitsland Bedrijfverkoop en klantenfoto Onze vergaderzaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YUESHUN
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Is Elektrisch die Co. van Yueqingsyueshun, Ltd in 2008 wordt gevestigd, een snelle groeiende onderneming in de productie van drukknopschakelaars. Na meer dan 10 jaar ontwikkelingen, nu zijn wij één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van drukknopschakelaars in China en wij genieten internationaal in eigen land van hoge reputatie en.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het veroorzaken van hoogte - de drukknopschakelaars van het kwaliteitsmetaal, plastic drukknopschakelaars, Indicatoren, evenals de toebehoren. Onze producten zijn mooie, compacte, hoge betrouwbaar, en duurzaam, die wijd in diverse industriële kabinetten, huishoudapparaten, de kabinetten van de automatiseringsindustrieën, enz. worden gebruikt. Wij bieden al populaire grootte van het paneelknipsel zoals 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, LEIDENE kleuren van enz. en de veelvoudige zoals groen, wit, geel blauw aan, enz. Wij beloven om premiematerialen voor al onze producten te gebruiken welk metaal of plastiek ook. Wij verzekeren elk product alvorens uit te komen, zodat wij één voor één controleert en test hen perfect is. En ook hebben wij de goedkeuring van Ce en RoHS-van elk van onze producten.

 

Onze ingenieurs houden verbeterend onze producten en ontwikkelen nieuwe producten om het tempo met de ontwikkeling van de wereld te houden. Wij kunnen volgens uw vereisten produceren en u de unieke aanbieden. Onze verkoopafdeling en naverkoopafdeling zullen doen ons beste u helpen, die uw vragen op tijd beantwoorden.

 

Het bezitten ging productielijn, en nauwkeurig het testen apparaat, het bedrijf strikt opgezette speciale QA systeem volgens ISO9001 vooruit. Wij streven naar „omdat de nadruk, zodat de beroeps“ en de „Kwaliteit het leven van onderneming“ zijn. Daarom kunnen wij hoog lof van binnenlandse en overzee klanten voor onze producten en onze uitstekende dienst krijgen.

 

Wij niet alleen willen uw partner, maar ook uw vrienden zijn. Geloof ons en groei samen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Contactgegevens
Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Chen

Tel.: 15067777577

Fax: 86-577-62633687

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)